Anmeldelser

Her kan du læse anmeldelser fra nogle af de psykologer som har købt onlinekurset:

En af dem som har købt adgang til onlinekurset er psykolog Camilla Louise Westh. Hun har skrevet følgende anmeldelse:

Tobias har sammensat et meget brugbart og informativt kursus til dig, som overvejer at gå selvstændig. Der er masser af inspiration og “how-to” fra de forskellige interviews med psykologer, hvad enten det er med den næsten nyuddannede eller den erfarne psykolog. Det er meget givende, at Tobias har interviewet forskellige profiler med varierende anciennitet i psykologfaget. Kurset åbner ens øjne for hvor mange veje, der er at gå ind i det selvstændige liv, samt hvor mange muligheder, der kan åbne sig, hvis man tør springe ud i det. Der er derudover meget relevante interviews med revisor, om hjemmeside, marketing, etc., og Tobias er rigtig sød og hjælpsom til at svare på spørgsmål og hjælpe med tekniske udfordringer. Varm anbefaling af kurset herfra, Camilla.


En anden som har købt adgang til onlinekurset er psykolog Patrick Oxlund Nielsen, som overvejer at starte egen praksis. Her er hvad han svarede da jeg spurgte om han var tilfreds med det materiale han har købt adgang til:

Hej Tobias.
Jeg synes det er noget mega fedt materiale, specielt fordi det giver indblik i, at der ikke kun er en løsning, i forhold til hvordan man brander sig, eller hvor bredt et klientel man arbejder med. Så jeg synes, at materialet lader mig anskue det fra nogle nye vinkler, som mindsker meget af den tvivl og nervøsitet, som jeg har omkring at starte op selv.  
Og virkelig rart at GDPR bliver gennemgået, og er så let at forstå og forholde sig til. Så jeg er gået væk fra tanken om krypterede mails via Gmail. Så jeg er meget tilfreds med materialet, og kan kun sige fremragende arbejde Tobias. 🙂


Jeg har ligeledes fået denne udtalelse fra en psykolog i Aarhus som for nylig er startet op som selvstændig med eget kliniklokale:

“Jeg valgte at købe kurset da jeg havde tanker om at starte selvstændig som psykolog og synes at platformen indeholdte interessante interviews som kunne hjælpe mig godt på vej. Det var attraktivt at der både var interviews fra dygtige fagfæller og fra andre relevante faggrupper indenfor markedsføring, regnskab etc. Jeg lyttede det hele igennem med stor iver, og oplevede at få mere ro på. Jeg tænker bestemt at jeg skal have lyttet nogle af dem igennem igen nu, hvor jeg faktisk er gået i gang. Det har givet god mening for mig, og jeg kan anbefale det til andre som har brug for inspiration og guides i en spændende proces der også kan vække en del bekymringer. – Iben, autoriseret psykolog og nu med selvstændig praksis i Aarhus.”


Psykolog Karoline Faurby, som også har købt onlinekurset, har skrevet denne anmeldelse:

Jeg er supergodt tilfreds med materialet, som er meget inspirerende og har en god bredde. Det er blevet tydeligt for mig, at der er mange måder at gøre det på – og det var lige dét, jeg manglede at få bekræftet for at komme videre i processen.


Camilla Pedersen som er psykologistuderende på 3 år og tidligere socialrådgiver har skrevet denne anmeldelse af onlinekurset:

“Jeg er psykologistuderende og er færdig med bacheloren om et par måneder.
Jeg har en uddannelse som socialrådgiver og mange års samtaleerfaring bag mig, og da min SU stoppede for et par måneder siden, valgte jeg – at nu skulle det være, at jeg ville forsøge mig med at være selvstændig.
Tobias’ onlinekursus henvender sig til uddannede selvstændige psykologer, men som studerende og nystartet selvstændig, har jeg også kunne få enormt meget ud af kurset. Som studerende er der ikke mange at sparre med om at være selvstændig, og jeg sad derfor med mange ubesvarede spørgsmål og et ønske om at arbejde så professionelt som muligt. Det har kurset virkelig kunne hjælpe mig med. Særligt det at høre andre nystartede fortælle om, at de tvivlede på de samme ting eller havde de samme spørgsmål, og at man bare skal tro på sig selv!
Det har også været meget interessant og inspirerende at høre nogle psykologer gå andre veje med bl.a. online-kurser frem for kun at have de klassiske 1-1 samtaler.
Derudover har jeg været meget glad for rabatkoderne, som følger med kurset, og den øvrige viden om bl.a. GDPR og digital markedsføring.
Mvh Camilla Pedersen – https://www.camillapedersenterapi.dk/


Sophie Rønnow, som jeg interviewede til onlinekurset, har postet denne anbefaling på LinkedIn:


Send mig en mail på tobias.storm87@gmail.com hvis du ønsker at købe adgang.

Prisen for adgang til onlinekurset er 1500 kr.

Alt det bedste,
Tobias