Køb adgang


Her er en oversigt over alt det du får adgang til hvis du vælger at investere i online kurset Den Selvstændige Psykolog:


1: Interview med Thea Sejr som er selvstændig psykolog med praksis i København. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Thea besvarer i interviewet her.
Interviewet med Thea er i podcastformat og har en varighed på 44 minutter.

Thea Sejr

2: Interview med Dorthe Hellevang som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Lyngby. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Dorthe besvarer i interviewet her.
Interviewet med Dorthe er i podcastformat og har en varighed på 41 minutter. 

Dorte Hellevang

3: Interview med Nynne Elholm som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Køge. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Nynne besvarer i interviewet her.
Interviewet med Nynne er i podcastformat og har en varighed på 35 minutter. 

Nynne Elholm

4: Interview med Elena Leah som er selvstændig psykolog med praksis i København. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Elena besvarer i interviewet her.
Interviewet med Elena er i podcastformat og har en varighed på 32 minutter. 

Elena Leah

5: Interview med Rikke Papsøe som er selvstændig psykolog med fokus på onlineforløb og onlinekurser om selvværd og selvtillid. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Rikke besvarer i interviewet her.
Interviewet med Rikke er i podcastformat og har en varighed på 48 minutter. 

Rikke Papsøe

6: Interview med Sophie Rønnow som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Næstved. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Sophie besvarer i interviewet her.
Interviewet med Sophie kommer i et transskriberet (.PDF) dokument som er på 11 sider.  

Sophie Rønnow

7: Interview med Kristoffer Levinsen som er selvstændig psykolog med praksis i København. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Kristoffer besvarer i interviewet her.
Interviewet med Kristoffer er i podcastformat og har en varighed på 44 minutter.   

Kristoffer Levinsen

8: Interview med Henrik Holm Hansen som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Århus. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Henrik besvarer i interviewet her.
Interviewet med Henrik kommer i et transskriberet .PDF dokument som er på 10 sider.

Henrik Holm Hansen

9: Interview med Thomas BigumEkspert i digital markedsføring. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Thomas besvarer i interviewet her.
Interviewet med Thomas er i podcastformat og har en varighed på 1 time og 10 minutter. 

Thomas Bigum

10: Interview med Camilla Holmgaard som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Århus. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Camilla besvarer i interviewet her.
Interviewet med Camilla kommer i et transskriberet (.PDF) dokument som er på 10 sider. Der medfølger også en lydoptagelse af interviewet i podcastformat (optaget via Skype) som har en varighed af 33 minutter.

Camilla Holmgaard

11: Interview med Preben Møller. Revisor med ekspertise i enkeltmandsvirksomheder. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Preben besvarer i interviewet her.
Interviewet med Preben er i podcastformat og har en varighed på 36 minutter. 

Preben Møller

12: Interview med Pernille Andrés Blidsøe som autoriseret selvstændig psykolog med praksis i både Nykøbing Sjælland og København. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Pernille besvarer i interviewet her.
Interviewet med Pernille kommer i et transskriberet (.PDF) dokument som er på 10 sider. 

Pernille Andrés Blidsøe

13: Videopræsentation/interview af Nicolai Sørensen som er specialist i søgemaskineoptimering og annoncering på Google. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Nicolai besvarer i interviewet her.
Interviewet med Nicolai er i et videoformat, hvor Nicolai undervejs i interviewet viser ting på skærmen. (Du modtager et privat link til hvor du kan streame videoen). Interviewet med Nicolai har en varighed på 1 time og 22 minutter. 

Nicolai Sørensen

14: Videopræsentation/interview af Michael Rurup Andersen som er specialist i Google Ads annoncering og digital marketing. Du kan se en fuld oversigt over hvad Michael Rurup Andersen kommer ind på i sin videopræsentation her.
Michael’s præsentation kommer i et videoformat hvor han gennemgår hvad det vigtigste er man som begynder skal vide hvis man overvejer at annoncere på Google Ads ved hjælp af en powerpoint præsentation.
(Du får adgang til et privat link hvor du kan streame videoen). Videoen med Michael har en varighed på 1 time og 3 minutter. 

Michael Rurup Andersen

15: Interview med Rasmus Villum Olsen som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i København. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Rasmus besvarer i interviewet her.
Interviewet med Rasmus kommer i et transskriberet (.PDF) dokument som er på 12 sider. 

Rasmus Villum Olsen

16: Interview med Bruno Vinther som er autoriseret selvstændig psykolog med praksis i Frederiksberg/Gentofte. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Bruno besvarer i interviewet her.
Interviewet med Bruno kommer i et transskriberet (.PDF) dokument som er på 15 sider. Interviewet er også tilgængeligt i podcastformat og har en varighed på 46 minutter.

Bruno Vinther

17: Interview med Lars Due Nielsen som er specialist i GDPR og indehaver af virksomheden Persondatakonsulenterne.  Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Lars besvarer i interviewet her.
Interviewet med Lars er i podcastformat og har en varighed på 48 minutter. 

Lars Due Nielsen

18: Interview med Ditte Hvid som er psykolog med praksis i Herning. Udover terapi og online kurser arbejder Ditte også med Human Design og det at være selvstændig som sensitiv. Du kan se en fuld oversigt over hvilke spørgsmål Ditte besvarer i interviewet her.
Interviewet med Ditte kommer i et podcastformat og har en varighed på 1 time.

Ditte Hvid

19: Interview med Daryl Chow som er psykolog, Ph.D. og forfatter til bøgerne Better Results og The First Kiss. Du kan se en oversigt over hvilke spørgsmål Daryl besvarer i mit interview med ham her.
Interviewet med Daryl er i podcastformat og har en varighed på 53 minutter. 

Daryl Chow

20: Interview med Josefine Nymand som er autoriseret psykolog og har været selvstændig med egen praksis i København siden 2020. Du kan se en oversigt over hvilke spørgsmål Josefine besvarer i mit interview med hende her.
Interviewet med Josefine er i podcastformat og har en varighed på 37 minutter. 

Josefine Nymand

Ved køb af onlinekurset får du også:

En unik rabatkode som giver adgang til 6 måneders gratis abonnement til Dinero Pro, hvis du signer op for 1 år. Dinero er et regnskabsprogram til selvstændige og mindre virksomheder. Stort set alle de selvstændige psykologer jeg har interviewet i forbindelse med onlinekurset gør brug af Dinero. Rabatkoden giver dig en besparelse på 1782 kr. for et 12 måneders Dinero Pro abonnement.

Denne rabatkode kan benyttes frem til d. 30 juni 2024 og gælder kun hvis du ikke allerede har, eller tidligere har haft, et abonnement til Dinero Pro.


En unik rabatkode som giver adgang til 3 måneders gratis abonnement hos Terapeut Booking. Terapeut Booking er et online bookingssystem som flere af de selvstændige psykologer jeg har interviewet benytter sig af. Rabatkoden til Terapeut Booking giver dig en besparelse på 747 kr.
Denne rabatkode dog ikke benyttes hvis du allerede er betalende bruger hos Terapeut Booking.


Rabatkode til en erhvervskonto hos Lunar Bank som giver 20% til Lunar Solo og Lunar Grow det første år, hvilket giver en besparelse på henholdsvis 490 kr / 850 kr. Lunar er den billigste bank i Danmark at have erhvervskonto hos, og egner sig godt til enkeltmandsvirksomheder da de har en meget brugervenlig platform og app.
Denne rabatkode kan dog ikke benyttes hvis du allerede har en erhvervskonto hos Lunar.


Du får også:

En videoguide som viser dig hvordan du sætter et nyhedsbrev op på din hjemmeside, og hvordan du administrerer dit nyhedsbrev.

En vejledning til opstart af enkeltmandsvirksomhed, samt vejledning til bogføring af bilag, og en oversigt over forsikringer som du kan have gavn af at tegne som selvstændig. (Udarbejdet af Preben Møller fra desmårevisorer.dk).

Derudover får du gratis adgang til alle de kommende opdateringer jeg laver til onlinekurset.


Ønsker du fuld adgang til det hele?

I så fald skal du blot sende mig en mail til tobias.storm87@gmail.com.

Så vender jeg tilbage til dig med betalingsinfo (mobile pay eller bankoverførsel). Når jeg har modtaget din betaling sender jeg dig et link til hvor du kan tilgå materialet. Du modtager en faktura via mail.

Prisen for adgang til onlinekurset er 1500 kr.

Send mig en mail på tobias.storm87@gmail.com hvis du gerne vil købe adgang til onlinekurset Den Selvstændige Psykolog.

Du er naturligvis også velkommen til at skrive hvis du har nogle spørgsmål.


Hvad har andre fået ud af onlinekurset?

En af dem som har købt adgang til onlinekurset er psykolog Camilla Louise Westh. Hun har skrevet følgende anmeldelse:

Tobias har sammensat et meget brugbart og informativt kursus til dig, som overvejer at gå selvstændig. Der er masser af inspiration og “how-to” fra de forskellige interviews med psykologer, hvad enten det er med den næsten nyuddannede eller den erfarne psykolog. Det er meget givende, at Tobias har interviewet forskellige profiler med varierende anciennitet i psykologfaget. Kurset åbner ens øjne for hvor mange veje, der er at gå ind i det selvstændige liv, samt hvor mange muligheder, der kan åbne sig, hvis man tør springe ud i det. Der er derudover meget relevante interviews med revisor, om hjemmeside, marketing, etc., og Tobias er rigtig sød og hjælpsom til at svare på spørgsmål og hjælpe med tekniske udfordringer. Varm anbefaling af kurset herfra, Camilla.


Jeg har ligeledes fået denne udtalelse fra en psykolog i Aarhus, som efter at have købt onlinekurset har startet egen praksis:

“Jeg valgte at købe kurset da jeg havde tanker om at starte selvstændig som psykolog og synes at platformen indeholdte interessante interviews som kunne hjælpe mig godt på vej. Det var attraktivt at der både var interviews fra dygtige fagfæller og fra andre relevante faggrupper indenfor markedsføring, regnskab etc. Jeg lyttede det hele igennem med stor iver, og oplevede at få mere ro på. Jeg tænker bestemt at jeg skal have lyttet nogle af dem igennem igen nu, hvor jeg faktisk er gået i gang. Det har givet god mening for mig, og jeg kan anbefale det til andre som har brug for inspiration og guides i en spændende proces der også kan vække en del bekymringer. – Iben, autoriseret psykolog og nu med selvstændig praksis i Aarhus.”


En anden som har købt onlinekurset er psykolog Patrick Oxlund som overvejer at starte op som selvstændig. Her er hvad han svarede da jeg spurgte om han var tilfreds med det materiale han har købt adgang til:

Hej Tobias.
Jeg synes det er noget mega fedt materiale, specielt fordi det giver indblik i, at der ikke kun er en løsning, i forhold til hvordan man brander sig, eller hvor bredt et klientel man arbejder med. Så jeg synes, at materialet lader mig anskue det fra nogle nye vinkler, som mindsker meget af den tvivl og nervøsitet, som jeg har omkring at starte op selv.  
Og virkelig rart at GDPR bliver gennemgået, og er så let at forstå og forholde sig til. Så jeg er gået væk fra tanken om krypterede mails via Gmail. Så jeg er meget tilfreds med materialet, og kan kun sige fremragende arbejde Tobias. 🙂


Psykolog Karoline Faurby, som også har købt onlinekurset, har skrevet denne anmeldelse:

Jeg er supergodt tilfreds med materialet, som er meget inspirerende og har en god bredde. Det er blevet tydeligt for mig, at der er mange måder at gøre det på – og det var lige dét, jeg manglede at få bekræftet for at komme videre i processen.


Camilla Pedersen som er psykologistuderende på 3 år og tidligere socialrådgiver har skrevet denne anmeldelse af onlinekurset:

“Jeg er psykologistuderende og er færdig med bacheloren om et par måneder.
Jeg har en uddannelse som socialrådgiver og mange års samtaleerfaring bag mig, og da min SU stoppede for et par måneder siden, valgte jeg – at nu skulle det være, at jeg ville forsøge mig med at være selvstændig.
Tobias’ onlinekursus henvender sig til uddannede selvstændige psykologer, men som studerende og nystartet selvstændig, har jeg også kunne få enormt meget ud af kurset. Som studerende er der ikke mange at sparre med om at være selvstændig, og jeg sad derfor med mange ubesvarede spørgsmål og et ønske om at arbejde så professionelt som muligt. Det har kurset virkelig kunne hjælpe mig med. Særligt det at høre andre nystartede fortælle om, at de tvivlede på de samme ting eller havde de samme spørgsmål, og at man bare skal tro på sig selv!
Det har også været meget interessant og inspirerende at høre nogle psykologer gå andre veje med bl.a. online-kurser frem for kun at have de klassiske 1-1 samtaler.
Derudover har jeg været meget glad for rabatkoderne, som følger med kurset, og den øvrige viden om bl.a. GDPR og digital markedsføring.
Mvh Camilla Pedersen – https://www.camillapedersenterapi.dk/


Hvordan ser onlinekurset ud?

I denne her velkomstvideo kan du se den side som du får adgang til hvis du køber onlinekurset. Ved køb af onlinekurset får du tilsendt et brugernavn og adgangskode som du kan logge ind på siden med, hvor du kan tilgå materialet.


Send mig en mail på tobias.storm87@gmail.com hvis du ønsker at købe adgang.

Prisen for adgang til onlinekurset er 1500 kr.

Alt det bedste,
Tobias