Blog

Er du interesseret i mit online kursus for psykologer der overvejer at starte op som selvstændig kan du læse mere her.


Her kan du høre første del af mit interview med Elena Leah som er selvstændig psykolog med praksis i København:

Elena Leah

Privatlivspolitik


Interview med Daryl Chow – Om den første samtale med nye klienter

Nedenfor kan du høre mit interview med Daryl Chow som er psykolog med base i Australien, Ph.D. og forfatter til bøgerne Better Results (Using Deliberate Practice to Improve Therapeutic Effectiveness) og The First Kiss: Undoing the Intake Model and Igniting First Sessions in Psychotherapy.

Daryl Chow

Her kan du høre den første del af mit interview med Daryl Chow i podcastformat:Hvis du køber Daryl’s bog The First Kiss kan du få lydbogsversionen af bogen tilsendt gratis. Du skal blot sende en mail til admin@darylchow.com med din kvittering fra Amazon, og skrive at du har lyttet til min snak med ham, og så får du lydbogsversionen tilsendt gratis.

Her kan du se interviewet med Daryl Chow i videoformat:


Interview med Janne Høgh om forebyggelse af omsorgstræthed

Her kan du høre mit interview med Janne Høgh som er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Interviewet handler om forebyggelse af omsorgstræthed/udbrændthed, samt hvorfor at det over tid kan være slidsomt at lave terapi.

Janne Høgh

Lyt til interviewet som podcast her:


Her kan du se interviewet med Janne Høgh i videoformat:

Nedenfor du downloade en artikel som Janne Høgh har skrevet med ph.d. Halfdan Skjerning hvor du kan læse uddybende om deres undersøgelser og kursus vedr. omsorgstræthed:

Her kan du downloade Nanna Evalds speciale samt den model hun har lavet i forbindelse med specialet.


Online markedsføring som selvstændig psykolog med et begrænset budget:

Her er et par råd til hvordan man kan markedsføre sig selv som selvstændig psykolog med et begrænset budget:

Når det kommer til at markedsføre sig selv som selvstændig psykolog online med et begrænset budget, er der en række forskellige ting, man kan gøre for at få mest muligt ud af sin markedsføring.

Først og fremmest bør man huske, at online markedsføring generelt er billigere end traditionelle former for markedsføring, så selv med et begrænset budget kan man sagtens nå ud til en stor målgruppe.

En måde at annoncere på som mange af de selvstændige psykologer jeg har interviewet har været rigtig glade for at benytte sig af er vha. Google Ads.

Google ads er en metode til at markedsføre sig selv ved at betale for at få ens annoncer vist i søgeresultaterne på Google. Dette kan være en effektiv måde at nå ud til potentielle klienter som selvstændig psykolog, men det kan også blive dyrt, hvis man ikke er forsigtig.

En måde at bruge Google ads på en billig og effektiv måde som selvstændig psykolog er ved at vælge de søgeord og sætninger, man vil betale for, nøje. Dette bør gøres i samarbejde med en erfaren annoncør, der kan hjælpe med at finde de mest relevante og efterspurgte søgeord og sætninger inden for branchen. På denne måde kan man sikre, at ens annoncer bliver vist for de mennesker, der er mest interesserede i ens tjenester, og dermed få mest muligt ud af ens investering.

En anden måde at bruge Google ads på en billig og effektiv måde er ved at fokusere på lokal markedsføring. Som selvstændig psykolog vil man ofte have en begrænset geografisk rækkevidde, så det kan være en god ide at fokusere på at nå ud til potentielle klienter i ens eget lokalområde. På denne måde kan man undgå at betale for at nå ud til folk, der ikke kan bruge ens tjenester, og samtidig spare penge på annonceringsomkostningerne.

Alt i alt kan man bruge Google ads på en billig og effektiv måde som selvstændig psykolog ved at vælge de søgeord og sætninger, man vil betale for, nøje og fokusere på lokal markedsføring. På denne måde kan man nå ud til de mennesker, der er mest interesserede i ens tjenester, og spare penge på annonceringsomkostningerne.

At komme højt i Google’s søgeresultater er også en god måde at skabe synlighed på. Det kan dog være en tidskrævende proces, men på den lange bane kan det være en rigtig god investering.

SEO, eller søgemaskineoptimering, er en metode til at forbedre placeringen af en hjemmeside i søgemaskinernes resultater. Dette gøres ved at gøre hjemmesiden mere relevant og værdifuld for søgemaskinerne, så den kan rangere højere i resultaterne.

Som selvstændig psykolog kan man bruge SEO til at markedsføre sig selv ved at sørge for, at ens hjemmeside indeholder de rigtige søgeord og sætninger, som folk vil bruge, når de søger efter psykologer online. Det kan for eksempel være sætninger som “selvstændig psykolog”, “terapi”, “parterapi” eller “stressbehandling”. Ved at inkludere disse søgeord og sætninger på ens hjemmeside kan man gøre hjemmesiden mere relevant for søgemaskinerne, og dermed øge chancerne for at rangere højt i søgeresultaterne.

Derudover kan man også bruge SEO til at skabe et stærkt omdømme og tillid hos søgemaskinerne ved at få andre hjemmesider til at linke til ens egen hjemmeside. Jo flere højt rangerende hjemmesider, der linker til ens egen hjemmeside, jo større tillid vil søgemaskinerne have til ens hjemmeside, og jo højere vil den rangere i resultaterne.

Alt i alt kan man som selvstændig psykolog bruge SEO til at markedsføre sig selv ved at gøre ens hjemmeside mere relevant og værdifuld for søgemaskinerne, og ved at skabe et stærkt omdømme og tillid hos søgemaskinerne. På denne måde kan man øge chancerne for at rangere højt i søgeresultaterne og dermed nå ud til flere potentielle klienter.