Rabatkoder

Ved køb af onlinekurset Den Selvstændige Psykolog får du, udover alt materialet som kurset indeholder, også adgang til følgende rabatkoder til Dinero, Terapeutbooking, Lunar Bank og Google Ads.

Her kan du læse vilkår og betingelserne for rabatkoderne:

Dinero Rabatkode:

En unik rabatkode som giver adgang til 6 måneders gratis abonnement til Dinero Pro, hvis du signer op for 1 år. Dinero er et regnskabsprogram til selvstændige og mindre virksomheder. Stort set alle de selvstændige psykologer jeg har interviewet i forbindelse med onlinekurset gør brug af Dinero. Rabatkoden giver dig en besparelse på 1782 kr. for et 12 måneders Dinero Pro abonnement.
Denne rabatkode kan benyttes frem til d. 30 juni 2024 og gælder kun hvis du ikke allerede har, eller tidligere har haft, et abonnement til Dinero Pro.


Terapeutbooking rabatkode:

En unik rabatkode som giver adgang til 3 måneders gratis abonnement hos Terapeut Booking. Terapeut Booking er et online bookingssystem som flere af de selvstændige psykologer jeg har interviewet benytter sig af. Rabatkoden til Terapeut Booking giver dig en besparelse på 747 kr.
Denne rabatkode dog ikke benyttes hvis du allerede er betalende bruger hos Terapeut Booking.


Lunar Bank

Rabatkode til en erhvervskonto hos Lunar Bank som giver 20% til Lunar Solo og Lunar Grow det første år, hvilket giver en besparelse på henholdsvis 490 kr / 850 kr. Lunar er den billigste bank i Danmark at have erhvervskonto hos, og egner sig godt til enkeltmandsvirksomheder da de har en meget brugervenlig platform og app.
Denne rabatkode kan dog ikke benyttes hvis du allerede har en erhvervskonto hos Lunar.